top of page

For at booke dig på hold, skal du have et logind, dette får du ved at taste dit CPR nr og klikke på "fortsæt", så bliver du ført videre til en side hvor du kan vælge mellem prøvetimer og medlemskab af foreningen.

Når du har valgt det du vil have, udfylder du dine oplysninger og bliver derefter viderestillet til en sikker side, hvor du kan betale med kort. 

Er du under 18 år gammel og skal købe medlemskab, siger de fleste banker nej til at melde dig til Nets, derfor skal det være dine forældre der udfylder cpr og konto nr.

Når du har betalt, modtager du en mail med logind, så du kan gå ind på holdbookingen, logge ind og booke dig på det hold du ønsker.

Prøvetimer og workshops er ikke medlemskaber, men systemet kan ikke kende forskel, derfor står de som et medlemskab, det er dog kun et medlemskab til den ene prøvetime eller workshop.

Klik her for at komme til den mobile tilmeldings side.

VIGTIGT.
Google har lavet om på måden de håndtere popup sider på og betalingen for prøvetime og medlemskaber foregår i et popup vindue, det er ikke alle android mobile enheder der tillader dette. Så hvis ikke du får en besked om at skulle godkende popup vinduet, skal du manuelt ind i indstillingerne på din mobil og godkende dette for at kunne betale. 
Hvis der er problemer med dette, kan du ringe på 40753349 så har vi en løsning.

bottom of page